ascuns pe langa Cluj – Valea Iadului (galerie foto)

Acum vreo doua saptamani am fost urecheata: ‘Biiiineeee coleeeega, te-ai lenevit, ai renuntat. Ce-i asta?’. Si recunosc ca a fost o oarecare stanjeneala in raspunsul meu bajbait.

De ce-am lipsit? Ce mai conteaza? De fapt, conteaza. Pentru noi. Am inceput sa exploram si alte drumuri in viata, ne-am deschis un cabinet de consiliere pentru dezvoltare persoanala, am tinut cateva prelegeri si … am ‘chirandulat’, carevasazica ne-am plimbat prin zona si pe afara. Asta cu calatoritul cel putin, v-o dorim si voua. Din plin. Pentru ca face bine la trup, la minte si la suflet. Dar uite ca revenim. Pentru ca uneori ne e dor de scris. Si n-am pus la intamplare ‘uneori’-ul acolo. Iar alteori de expunere :).

Si ca sa incepem cu dreptul (sic!), nu scriem, ci punem niste poze. Cu una din cele mai recente ‘excursiuni’ ale noastre. Pe Valea Iadului, spre Stana de Vale, la aproximativ 110 km de Cluj, pe un drum nenorocit, cucerit treptat de brusturi, mari cat statul de om mic, dar surprinzator de frumos.

Stiu, imi va reprosa din nou cineva ca, vezi doamne, noi ne numim ‘Cluj de poveste’ si punem poze din Bihor, dar vom repeta pana ne va dura mana sau gura:
1. Cititi-ne blogul, veti constata ca ne plimbam mai aproape si mai departe de Cluj, inventariind cat de multe locatii care se pot vizita intr-un weekend departe de agitatia urbana;
2. suntem ‘de poveste’ pentru ca … supriza (sic!), povestim, vizual sau in scris despre locuri pe care le vedem si le recomandam, la distanta rezonabila de citadela, numai bune pentru o escapada racoritoare de weekend, noi, clujeni care refuzam sa ne inchidem intre patru pereti sau sa ne petrecem vara sorbind duminica de duminica limonada sau vinul pe o terasa in cuptorul orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>