calatorie in mine

logo9La un moment dat, plimbandu-ma eu prin viata asta si dandu-ma ocazional cu capul de diversi pereti, am ajuns la concluzia ca, deliberat sau nu, am devenit mult prea adult, de o seriozitate taioasa si cu o perceptie alb-negru foarte cruda asupra a tot ce ma inconjoara. Si cum o revelatie din asta nu are cum sa ramana fara urmari, am stabilit ca vreau sa experimentez pe mine jocul, sa reinvat ceea ce am uitat, sa exersez ceea ce stiu, sa simt mai mult oamenii si pe mine, sa constientizez ceea ce vad si aud, una peste alta, sa gasesc bucurie in putin, in ceea ce am si sunt, in ceea ce ma inconjoara si sa ma regasesc pe mine. Pentru ca nu-i nevoie de tablete sofisticate sau jucarii colorate si nemaivazute pentru a stimula imaginatia unui copil. 2 pietre si un bat pot reprezenta de multe ori un mic univers.

Cel mai recent experiment pe care il traiesc e un atelier de, hmmm, nici nu stiu cum sa-l numesc… Pe scurt, sa-i zicem nice living, acea stare de bine despre care Clujul de poveste isi doreste sa vorbeasca. In detaliu, ar fi vorba de descoperire de sine, de rasete, de energie, de relaxare, de teatru, de improvizatie, de muzica, de rugaciune. Nu stiu… ar mai fi 1000 de chestii care sa il caracterizeze, iar daca zic dezvoltare personala, imi dau seama abia acum cat de sec si lipsit de continut suna. Elena, Elena Ivanca, cea care a avut ideea unei asemena intruniri, l-a numit ‘din culise, spre viata’ si nu as vrea sa stric asta, dar ma gandesc ca eu il simt ca o calatorie in mine. Urmeaza a treia intalnire si abia astept sa imi revad ‘colegii’, sa ma deschid in intampinarea a ce mi se mai intampla, sa vad cu ce culoare de energie imi decorez saptamana, ce dorinta imi mai prinde viata. E atat de bine si de placut, incat imi pare ca descriind nu fac decat sa expun o fotografie neclara si stearsa a unei intamplari unice care merita mai mult de atat. Ca sa va convingeti insa ca-i asa, va propun sa va rezervati un loc la urmatorul atelier al Elenei. E o joaca! Joaca cu si de-a noi insine. Joaca de-a exploratorii resurselor si limitelor personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>