ce sa faci intr-o seara de marti?

indexIn ultima vreme, in orice directie te intorci, nu se poate sa nu auzi de leadership. Toata lumea se pricepe, fiecare are ceva de spus si, din pamant, din iarba verde apar ilustri necunoscuti care ne tin speechuri pe subiect. Asa incat, daca va spun ca am fost invitati marti pe inserat la o intalnire de gen, probabil veti da din mana a lehamite. Nici pe mine nu m-a dat entuziasmul afara din casa si, nu foarte convinsa, am deschis pagina celor de la LEADERS. Si parcurgand-o, mi s-a facut dor studentie, de vremurile in care, ca un burete, gata sa absorb si sa procesez, cautam informatie si modele de la care sa am ce invata. Si mi-am amintit cu ocazia asta cat de greu gaseam atunci asa ceva. In plus, chiar cred ca exista intre zecile de mii de studenti de astazi, chemati sau nechemati, si cativa, multi, sper, nu-mi dau seama totusi cati, care isi doresc mai mult.

Motivul in plus de entuziasm a fost informatia ca, de data aceasta, invitatul va fi Tudor Giurgiu. Adica, domnilor, e clujean, e regizor si macar unul din filmele sale ne-a prins, iar daca nu filmele, macar festivalul al carui parinte este si care a plasat urbea noastra pe harta modiala a cinematografiei spre cunoastere si recunoastere. In decembrie, cand am avut ocazia sa il cunosc ceva mai indeaproape, mi s-a parut deopotriva un personaj interesant, nu c-as fi avut vreun dubiu, dar si simpatic.

Ca sa concluzionez, pe langa cele spuse anterior, fiind vorba si de o seara de marti (20 ianuarie, de la 18:00 la 20:00), cred ca aveti destule motive sa va invingeti comoditatea, sa investiti putin in voi, mai exact in mintea si dezvoltarea voastra si sa participati, alaturi de cei de la LEADERS, la un dialog care se anunta efervescent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>