putina lumina intr-un loc uitat de lume – campanie umanitara

Undeva, intre niste dealuri pitoresti, departe de drumul principal, intr-un catun uitat de lume, Ticu Colonie pe numele lui, am cunoscut acum mai bine de un an 12 copii deosebiti si o doamna educatoare dedicata trup si suflet lor. Ne-au impresionat de la bun inceput povestile lor, zambetele strecurate printre lacrimi, poeziile pe care ni le-au recitat si lucrusoarele facute de mana lor pe care le-am vazut in gradintita. Pentru ei, iepurasul de Paste e o buturuga pictata, iar pe Mos Craciun nu-l cunosc prea bine.

Va mai aduceti aminte de ei?

De fiecare data cand ne gandim la ei, ne dorim ca acesti copii sa aiba aceeasi sansa in viata ca orice alt copil normal si sa se bucure si ei de sarbatori luminate. De aceea, intr-un fel sau in altul, revenim la ei an de an, sau chiar mai des de atat si ne bucuram ca le putem fi alaturi. Caci si anul acesta speram ca pachetelele pe care le-am pregatit pentru ei au fost duse de Mosul la destinatie :). Pentru ca uitati ce stiu ei sa faca!

Noi suntem hotarati sa continuam! Asa incat, daca pe viitor v-ati alatura noua – asa cum unii ati facut-o deja cu foarte mare generozitate pentru care noi, alaturi de ei, va multumim – ati putea nu doar face o fapta buna, ci ati putea ajuta cativa copii teribil de isteti sa descopere ca viata e frumoasa. Credeti-ma, orice ajutor conteaza!

Pana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>