cadre din cetatea Carolinei

In afara cetatii si a zonei cuprinse in aceasta, Alba Iulia nu detine nici un alt obiectiv spectaculos (sau cel putin eu nu stiu de asa ceva), orasul e trist si oarecum mort, dar, credeti-ma, si numai celebra constructie Vauban si pentru Batthyaneum, merita cu prisosinta efortul unei deplasari de o zi in acea directie. Cei care i-au redat frumusetea actuala chiar au fost niste oameni inspirati.

Curand va vom povesti mai multe, ca de exemplu cum e sa te plimbi tihnit prin santurile cetatii, sa asisti la schimbarea garzii sau la festivalul Dilema veche si sa degusti preparate gatite de Mircea Dinescu (oare se va mai tine?), despre ce bunatati sau ce armuri poti gasi la Pub 13 sau despre cat de frumoasa e catedrala catolica, dar pana atunci va provocam sa ajungeti si voi acolo, sa va convingeti. Cateva poze (pentru care multumi prietenului nostru Mc Gigi) poate va vor starni interesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>