‘martea frumoasa’ by Farmec – advertising

Magazin Farmec
Daca pana acum martea nu aveam chestii mai bune de facut decat sa invocam si sa asteptam cele 3 ceasuri rele proverbiale si sa mai facem diverse mici chestii intre timp, azi am descoperit ca exista o activitate mai buna care merita planificata in ziua asta a saptamanii. Se cheama ‘Martea frumoasa’, se intampla la ‘Atelierul’ Farmec, un loc primitor si cochet unde am ajuns astazi, convocata de o amica in ale carei pareri am incredere. Si daca saptamana trecuta tot am aflat de pe feisbuc ca, uite, la Cluj se produce una din cele mai bune creme de fata din lume, m-am gandit sa povestesc putin experienta asta.

Asadar, ne-am strans cateva fete cucuiete, ca doar la chestii de gen e mult mai amuzant mersul in grup, si ne-am asternut la povesti cu Alina, coordonatoare pe online pentru Farmec (daca ti-am gresit titulatura, ma vei ierta), Diana, un psiholog tanar care ne-a vorbit despre emotii si ne-a adus aminte ca e nevoie de vreo 5 pozitive pentru a contracara efectele uneia negative (deci e bine sa invatam sa ne bucuram de lucrurile marunte care ne inconjoara) si Teodora, ‘doctorul de frumusete’, care ne-a oferit cu generozitate o sumedenie de trucuri pe care ma gandesc sa incep sa le folosesc din seara asta (de exemplu drenajul limfatic facial – suna serios, chiar si este, dar e o chestie simpla si placuta). Una peste alta, la o cafea si un suc, ne-am jucat putin, am ras, am invatat, am intrebat si ni s-a raspuns, intr-o atmosfera extrem de prietenoasa. Cred ca fiecare am plecat de acolo nu doar cu dorinta de-a reveni, ci si cu mici atentii pe care le vom testa pe propria piele cu mare incredere (asta fara a lua in calcul faptul ca fiecare din doamnele prezente avea pe acasa cel putin un produs al firmei pe care il foloseste cu incredere de ceva vreme deja).

Ca urmare, eu zic asa: avand in vedere initiativa asta foarte faina a celor de la Farmec, rupeti-va o ora si jumatate a unei zile de marti si mergeti pana acolo (la blocul spray, adica)! E o experienta care nu va costa mare lucru (e vorba doar de timpul alocat drumului pana acolo si intalnirii in sine), dar va poate aduce oaresce avantaje. Eu zic ca suficiente.

Iar in perspectiva, daca si asa cremelor lor li s-a dus deja vestea, de ce n-ar veni vremea in care orasul asta sa devina un loc de pelerinaj pentru frumusete? Potential este!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>