Concurs – ‘Picatura de inspiratie’

Poate ati aflat, poate aflati acum: din cand in cand mai organizam si evenimente in ideea in care, zicem noi, clujenii au nevoie ocazional de cate o ‘Picatura de inspiratie’, de o chestie care sa le mai sparga monotonia cotidiana si sa ii indemne sa incerce ceva nou. De data aceasta il aducem pe Aristide Necula, unul din foarte putinii romani (ii puteti numara pe degete, poate chiar de la o singura mana) participant la ceea ce unii numesc cea mai dura cursa de alergare din lume, Marathon des Sables (maratonul Nisipurilor) din Maroc. Anul acesta, la prima lui participare acolo, a fost intre primii 500 si s-a intors intreg. Asadar, ne vedem sambata, 24 mai, la ora 19:00, la Cafeneaua Papillon, la o poveste ca intre prieteni cu Aris. Are un rucsac intreg de experiente inedite, de istorii despre ce inseamna pentru el alergarea sau despre cat de departe pot fi impinse limitele in afara sau inauntrul nostru.

Avem pentru unul din participantii la eveniment si un premiu: o sepcuta sport smechera (si de marca) pentru cea mai interesanta intrebare adresata maratonistului nostru sau pentru o istorioara impartasita despre alergare sau aventuri extreme.

Prima bautura e din partea noastra!

Asadar, aveti vreun program mai bun sambata seara?

10338466_301488803340558_2771129881322933542_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>