campania ‘Zambete in soare’ – finalul etapei 1

Multumita unor donatori care si-au dorit sa ramana anonimi, am reusit sa finalizam prima etapa a campaniei noastre ‘Zambete in soare’. Astfel, sambata dinaintea Floriilor, am facut de cu buna dimineata un popas la prietenii nostri de la Gradinitia din Ticu Colonie, adica la doamna educatoare Cristina Morar (cea impreuna cu care am gandit aceasta initiativa) si la copiii acesteia, caci micutii care vin acolo ii sunt ca si propriii copii. Pe langa cadourile noastre pentru fiecare din ei, am reusit sa dotam asezamantul cu televizor, dvd si aparat foto. Hip,hip, URAAAA!

De aceasta data aceasta, Damian ne-a zambit larg si nu s-a mai lasat intimidat de situatie, Alexandra, cu mult curaj, ne-a mai recitat o poezie (credem ca le stie pe toate), Ioana, cea care data trecuta nu s-a dezlipit de langa mama ei, ne-a spus cati ani are si ca isi doreste sa poata veni mai des la gradinita. De la toti cei prezenti am primit cadou zambete care ne-au incalzit inimile. Si recunoastem ca ne-au mai asteptat cu niste oua incondeiate cum n-am mai vazut niciodata, facute de manutele lor. Asa incat la noi poate veni Pastele :).

Momentul culminant pentru noi a fost cand micii nostri prieteni ne-au luat cu totii in brate si ne-au oferit cate un pupic. Si acum, rememorand, abia imi pot stapani lacrimile. Si nu pot sa ma gandesc, asemeni unei prietene care m-a insotit si m-a ajutat in aceasta campanie, ca lumea asta e teribil de nedreapta’.

Noi, cei de la Clujul de poveste, consideram ca fara educatie, si nu ma refer aici la studii inalte, omul nu are nici o sansa. Este motivul pentru care chiar consideram necesar sa ne implicam cat mai des in campanii de acest gen. Si ne-am bucura teribil daca ati fi alaturi de noi si de acum inainte! Caci fiti atenti, urmeaza etapa a doua!

De data aceasta pozele nu sunt de cea mai buna calitate, caci ne-am emotionat cam tare si am cam uitat de imortalizari.

One Comment

on “campania ‘Zambete in soare’ – finalul etapei 1
One Comment on “campania ‘Zambete in soare’ – finalul etapei 1
  1. Pingback: Clujul de poveste | putina lumina intr-un loc uitat de lume – campanie umanitara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>