Zambete in soare – campanie umanitara

Dupa cum stiti deja, cu ocazia campaniilor noastre umanitare de anul trecut,

O poveste morala pentru oameni frumosi la suflet
si
Un sac de zambete de Craciun,

am ramas tare impresionati de povestile copiilor din Ticu-Colonie. Am intalnit acolo pici care aproape au uitat sa zambeasca, prichindei care, de pe la 4-5 ani, muncesc, copii care se bucura si numai pentru un bloc de desen si un creion, dar in acelasi timp, toti, dar absolut toti, isi doresc sa vina la gradinita, unde doamna Cristina Morar, educatoarea lor, face mai mult decat posibilul sa ii indrume si sa ii invete o sumedenie de lucruri frumoase si folositoare.

Anul trecut, de Paste, iepurasul lor a fost confectionat, cu multa imaginatie de altfel, dintr-o buturuga.

iepure

Atat s-a putut cu fondurile existente.

Haideti anul asta sa transformam pentru ei buturuga aceea in ceva care sa le aduca zambetul pe fetisoare si, in acelasi timp, sa ajutam si gradinita! Putem sa o facem impreuna! De aceea, incepand de astazi si pana in 14 aprilie, lansam o noua campanie prin care cei ce doresc sa doneze jucarii, carticele, dulciuri sau rechizite sunt bineveniti sa ne contacteze, fie prin mesaj public sau privat, aici, pe facebook, fie la adresa de mail clujuldepoveste@yahoo.com. Asa cum am facut-o si in trecut, promitem sa ducem darurile voastre copiilor, iar daca doriti sa ne insotiti, ne va face placere sa va avem alaturi.

Copiii acestia si doamna lor educatoare chiar merita ajutorul nostru!

One Comment

on “Zambete in soare – campanie umanitara
One Comment on “Zambete in soare – campanie umanitara
  1. Pingback: Clujul de poveste | putina lumina intr-un loc uitat de lume – campanie umanitara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>