Bagaj pentru visele saptamanii viitoare – povestile lumii stranse la Cluj

Dupa atat alergatura si nebunie, azi ne-am permis sa ne copilarim putin mergand la Festivalul povestilor din Transilvania . Am ras, ne-am bucurat de povesti si de culoare, ne-au impresionat Sticky si creatoarea lui, zmeii, dragonii cu cap de leu care arunca bezele in loc de flacari, ne-au mancat degetele sa luam creioanele pregatite de cei de la deScris si sa desenam cel putin o fasole uriasa si fermecata, am mancat pure de castane cu mot rosu stand in curtea Muzeului, pe banca, la umbra unui copac neidentificat, in vantul usurel, dorindu-ne sa ne depasim morga, sa punem mana pe baloane rosii si verzi si sa le transformam si noi in sabii cavaleresti sau in coronite de printesa. Desi n-am stat intreaga zi alaturi de pusti, ne-am simtit tare bine si vom fi acolo si maine, pentru ca suntem curiosi cum or fi povestile chineze si cum arata teatrul senzorial facut de si pentru copii.

Acum avem din nou energie sa mutam muntii si un teribil chef de povesti! Si un bagaj frumos pentru visele saptamanii ce urmeaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>