Veni, vidi, vici!

Ieri a fost, dupa parerea mea, o zi de tipul ‘Veni,Vidi, Vici!’. Intr-o sala gemand de lume (peste 200 de persoane, marea majoritate adolescenti de la liceele clujene), Daria Hupov si Alexandra Marcu ne-au oferit o picatura de inspiratie. A fost pentru noi, organizatorii, impresionant. De aceea ne-au si luat balbele la un moment dat si nu cred ca multa lume din sala a aflat de ‘Clujul de poveste’. Dar pana la urma nu asta e important, esential e cum s-au simtit cei prezenti (vom avea grija sa ii intrebam si sa scriem despre asta cu toata onestitatea) si daca am reusit in vreun fel si pe termen lung sa semanam in ei samanta dorintei si determinarii de a-si urma si implini visele!

Vedeti aici imagini cu ce s-a intamplat.

Si cum orice film are un generic de final, al nostru ii contine pe cei carora le datoram multumiri, caci, asa cum spuneam, n-am fi reusit singuri.

Asadar:

– Domnului Tudor Salagean si Muzeului Etnografic al Transilvaniei. Fara contributia lor, evenimentul nu ar fi avut loc;
– Doamnei Mariana Seceanu, pentru ca face parte din familie :) ;
– Doamnei Claudia Topan, pentru ca exista si ne sustine neconditionat, asa cum putini oameni o fac;
– Domnului Ovidiu Pecican, pentru ca s-a alaturat noua in felul lui inconfundabil si reconfortant;
– Inspectoratului Judetean Cluj, in special doamnei inspectoare Amalia Gurzau si Consiliului Elevilor (stiati ca exista si ca acesti copii fac o treaba excelenta?), pentru ca au popularizat exemplar acest eveniment si au crezut in oferta noastra;
– Profesorilor metodisti de la Casa Corpului Didactic;
– Liceului de Informatica (profesori si elevi)
– Doamnei Maria Brandusan si Liceului “Onisifor Ghibu” (sa nu va suparati ca la prezentare am vorbit despre voi ca despre cei de la “Stiintele Naturii”. Varsta isi spune cuvantul :) ) (profesori si elevi)
– Profesorilor si elevilor de la liceele “Mihai EMinescu”, “Gheorghe SIncai”,”Nicolae Balcescu” “Emil Racovita”,de coregrafie si arta dramatica “Octavian Stroia” si “George Cosbuc”.
– si tuturor celorlalti participanti.

iar daca am uitat pe cineva, va rog sa ma trageti de maneca. In vartejul evenimentelor mi-am pierdut putintel si memoria.

Va multumim tuturor! Speram ca ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor voastre si promitem nu doar ca vom reveni si cu alte evenimente cel putin la fel de interesante (asa incat urmariti-ne!), dar si ca vom fi alaturi de voi cu ceea ce ne sta in putinta, daca veti avea vreodata nevoie de noi!

Al vostru,
Clujul de poveste – Simte orasul! Traieste povestea!

PS: si acum fugim la Muzeul Etnografic. E festivalul povestilor. Veniti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>