Surpriza din primavara asta, parte a campaniei ‘Picatura de inspiratie’

Uneori, dupa cartile bune se fac filme. Alteori, dupa filmele bune se scriu carti. Indiferent de ordinea in care se petrec lucrurile, deseori, cartea si pelicula nu sunt reflectarea fidela a uneia in cealalta, dar amandoua sunt la fel de valoroase. Nu sunt neaparat reguli general valabile si poate ar fi mai bine sa lasam pe altii sa aprecieze cazul de fata, dar ne place sa credem ca, atat cartea pe care v-am adus-o la Cluj in preajma Craciunului, ‘Alexandra si cei 7 vulcani’, in compania autoarei, cat si filmul pe care urmeaza sa il vedem impreuna in data de 21 martie la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, pe numele lui ‘Evolutii’, al tinerei regizoare Daria Hupov, sunt doua creatii care au puterea sa inspire oameni de toate varstele.

Asadar, surpriza noastra pentru voi in aceasta primavara este premiera clujeana a peliculei ‘Evolutii’ , un documentar, conform spuselor regizoarei lui, dar si a protagonistei, aceeasi Alexandra Marcu, prietena noastra, despre aventuri, pasiuni si vise duse la inaltime!

 

Va vom tine la curent cu alte informatii utile despre eveniment. Va asteptam cu mare drag!afis_evolutii_web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>