prezhde, tovarishchi ! (traducere libera a la google translate) si un review

Visam de mult la asta, dar uite ca s-a intamplat in sfarsit. Doamnelor si domnilor, cu elan tovarasesc si spirit muncitoresc (sau era invers?), jumatate din echipa de la Vacante ocose, infratita cu varianta restransa a colectivului de la Clujul de poveste a participat ieri, intr-o glorioasa zi de marti, cand o parte din ceasurile rele se epuizasera, la concursul saptamanal de cultura generala al celor de la The Soviet.

155785_584494981620137_672314582_n

La 8 fara cateva minute sala era plina, lume multa si pestrita, nu foarte … inspaimantatoare, la o prima privire, oameni ai muncii de la orase si sate, tineri, studenti. Ambianta placuta, desi ne-am fi asteptat ca magnetofonul de pe raftul de sus sa fie Kashtan, doar astea erau creme de la creme la vremea comunismului, compoturile, mai ales cel fara vodka, si-au meritat banii, desi poate ca 8,1989 nu e tocmai un pret care sa nu te lase cu o oarecare nedumerire. Si-am mai reperat cateva bauturi care, cel putin dupa nume, merita incercate (de exemplu cocktailul ‘Cei 3 militisti’)

Recunoastem spasit ca n-am stiut ce culoare are praful de diamant (negru), ce este acela de care cel care il produce nu are nevoie, cel ce il cumpara nu-l foloseste, iar cel ce il foloseste nu il vede si nu-l simte (cosciugul – cam macabra treaba) si nici n-am recunoscut titlul melodiei cantate de Britney Spears (haideti, recunoasteti ca toate piesele ei suna la fel si nici nu-s teribil de patriotice) si-au mai fost vreo 2-3 (catre 10) intrebari la care am dat din colt in colt, dar macar l-am recunoscut pe Gica Petrescu si-am aflat ca pe mama lui Hercule o chema Alkmede. In plus, din aceasta seara incepand, numele meu de scena poate fi la fel de bine si Rambo. John Rambo. Pentru ca pot!

Una peste alta, la prima noastra incercare, in echipa restransa si putin bolnava, am ajuns pe locul 4. Si vom continua sa combatem, dragi tovarasi, pana la victoria finala, posibil chiar si a comunismului! Dar si pentru ca, zic eu, a fost o seara simpatica, asezonata cu de toate. Cand vom fi descarcat pozele, le vom posta si pe acelea la gazeta de perete.

Ce ziceti, veniti si voi saptamana viitoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>