un sac de zambete de Craciun

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit noi anul acesta de Mos Nicolae a fost reintalnirea cu copiii de la gradinita din Ticu Colonie si, mai ales, faptul ca am reusit sa le aducem pe fetisoare cate un zambet, la inceput mai timid, abia zarit printre lacrimi, mai apoi, unul larg si luminos.

Mi-ar placea sa va pot reda tot ce am simtit in acest weekend, toate gandurile,intrebarile si emotiile care si-au facut loc in mine cu ocazia acestei vizite. Mi-ar fi placut sa fi vazut si voi serbarea de iarna pe care ne-au pregatit-o (de fapt nu noua, ci mosului :)). Mi-ar placea sa va pot descrie, la adevarata valoare, cate lucruri frumoase se pot crea din foarte putin, asa cum face, plina de imaginatie, doamna Cristina, educatoarea copiilor, mi-ar placea sa va fac sa intelegeti cata nevoie au sufletele astea mici de cate o raza de soare in vietile lor si, de fapt, de noi alaturi de ei. Pentru ca sunt niste copii deosebiti!

Deocamdata insa las cuvintele deoparte pana cand ma voi simti mai inspirata (caci voi mai vorbi cu siguranta despre experienta noastra) si va ofer un sac de emotii amestecate, zambete si de priviri inocente, made by Bobina cu fotografii.

One Comment

on “un sac de zambete de Craciun
One Comment on “un sac de zambete de Craciun
  1. Pingback: Clujul de poveste | putina lumina intr-un loc uitat de lume – campanie umanitara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>