Sambata seara, intr-o carciumioara – by Bucatarul Lenes

Deja stiti ce ne poate pielea. Suntem capabili de o gramada de traznai, de la zile de nastere serbate in parc, la plimbari prin pesteri si pe alte coclauri.

Despre Doamna T s-au scris destule lucruri bune pana acum: despre atmosfera delicat-interbelica, despre dragalasenia si amabilitatea doamnei si domnisoarei T, despre mied, carcalete, prajituri si omlete. Asa si este.

Ce-mi place mie cel mai mult, sa o spun pe a’ dreapta, e capacitatea nelimitata acestor doamne de-a-si pune mintea cu toate traznaile care trec prin mintile clientilor. Au organizat lectii de facut martisoare, seara de descantece de Sanziene, lectii deschise de tango si, sambata seara, pentru ca si-au pus mintea cu o buna prietena de-a noastra, karaoke cu romante si alte cantece de inima albastra. Cu pian, fara vioara, de data asta. Si cu un tanar cantaret pe post de maestru de ceremonii. Merg de minune cu trandafirata de casa, parol, chestie pe care nu mi-as fi imaginat ca o voi da vreodata pe gat si ca-mi va si place.

Asa ca, daca vreti sa va-ntalniti sambata seara, puteti incerca si asta. S-ar putea, daca ne-am euforizat suficient, sa ne auziti si pe noi mormaind, pe mai multe voci, in fundal.

1380022_234497226713881_997236083_n

PS: Un NU hotarat piscotarelii. Dupa cum va spunea si colega de redactie, platim pretul intreg, ca sa putem sa ne exprimam cu constiinta impacata si eventualele nemultumiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>