o poveste cu morala pentru oameni frumosi la suflet

Va spuneam recent ca, citind carticele pentru copii, mi-a venit o idee care m-a incantat peste masura:

Ce-ar fi sa ne implicam putin in viata sociala a urbei, facand o bucurie celor mici? Pana si numele nostru, Clujul de poveste, se potriveste! Si cum mai avem foarte putin si implinim un anisor, ce moment mai bun ne puteam alege?

Asa incat uite ca astazi lansam o campanie! Strangem carti (de povești și nu numai) si jucarii pentru copiii mai putin favorizati de soarta si pentru cei din spitale.

Intr-o prima faza, vom dona cărțile primite unor familii nevoiase cu copii, precum si copiilor pe care ii vom gasi in diverse spitale din Cluj (vezi spitalul de Pediatrie), acolo unde ne va fi permis accesul. Iar pe masura ce ne vom gasi si alti parteneri, vom extinde actiunea si in caminele de copii.

Suntem siguri ca aveti pe acasa cel putin o carticica sau un joc de care nu mai aveti nevoie, care va ocupa un loc pe care l-ati putea folosi altfel sau cu care tocmai va gandeati ce sa mai faceti. Asadar, ce-ar fi sa ne ajutati in campania nostra?

Cum procedam?

Va asteptam sa ne contactati prin
– mail la clujuldepoveste@yahoo.com sau fabricadenimicuri@yahoo.co.uk
sau
– mesaj, public sau privat, pe Facebook, la Clujul de Poveste (fabricadenimicuri)
pentru a stabili impreuna ce doriti sa donati si cum ne intalnim pentru a colecta darurile voastre, ori cum altfel ati dori sa va implicati.

Campania de colectare se va desfasura pe durata unei luni, adica pana la 1 Noiembrie, urmand ca, in functie de numarul de itemi donati, sa realizam distribuirea catre copii din familii nevoiase, camine familiale de tip foster homes sau, daca vom avea intrare, catre Spitalul de Pediatrie. Nimic nu va ramane nedonat! In distribuirea cartilor si jocurilor, ne vor ajuta pentru inceput si prietenii nostri de la Volunteer Romania.

Va multumim anticipat pentru contributia voastra si ne dorim sa fiti cat mai multi cei care va alaturati noua in acest demers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>